☆ LOS op het Yoga Festival Amersfoort ☆ zaterdag 6 juni

Terwijl jij nog met je sjaal en handschoenen rondloopt waren wij alweer bezig met de planning voor de zomer! Voor ons zo heerlijk om aanwezig te mogen zijn op een festival zoals het Yoga Festival Amersfoort, omdat wij dan ook kunnen genieten van de fijne ontspannen vibe die daar altijd hangt!

Op 6 & 7 juni vindt de derde editie van Yoga Festival Amersfoort plaats. Tijdens dit intieme festival staat VerbindenBewust worden & Ontwikkelen centraal. Natuurlijk is er veel aandacht voor yogalessen, maar er is meer, veel meer! Het festival biedt je de mogelijkheid om je te verdiepen in de “Yoga Lifestyle”. Voel je welkom in de lessen, bij de diverse workshops en op de inspirerende locatie waar je kunt proeven, groeien en ontmoeten.

En ook wij zijn aanwezig op dit festival om je op de zaterdag 2x Mindful Boxing te laten ervaren. Zin in een heerlijk weekend ‘me time’ bestel je ticket dan snel op www.yogafestivalamersfoort.nl
LET OP: reserveren voor Mindful Boxing is niet mogelijk, beperkte plaatsen beschikbaar