4x Mindful Boxing in Landsmeer VOL

☆ WOW! LAATSTE 2 PLAATSEN VOOR HET 4 WEEKSE ‘MINDFUL BOXING’ PROGRAMMA IN LANDSMEER ! ☆
We hebben nog 2 plekjes over! We beginnen a.s. zondag 4 november. Dus meld je snel aan via info@studiovanhout.nl ! We zien je graag! Voor meer info lees verder 🙂

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=528168247624266&id=262445567529870

Wat is Mindful Boxing?

Door de intensiteit van een bokstraining te combineren met (no nonsense) mindfulness-oefeningen en ontspanning bereik je als deelnemer niet alleen een fitter lijf maar ook een fittere mind. De ultieme ‘moving meditation’!

Tijdens deze vier weken zul je merken dat de mentale, fysieke en emotionele uitdaging van het boksen je zal versterken. Zowel mentaal al fysiek.
Door ontspanning en bewust stilstaan/zijn hieraan toe te voegen, leer je ook nog eens de stroom van gedachten op waarde te schatten en LOS te laten wat teveel belemmert.

  • Een fijne ‘out of your mind’ ervaring
  • Lol, focus, energie, ontspanning, opladen, loslaten
  • 30/40 min ontspanning d.m.v. mindfulness/meditatie
  • 40/50 min boksen op eigen niveau (niet raken/sparren)
  • Je gaat ‘LOS’ op je eigen tempo met goede begeleiding en een relaxte sfeer

Voor wie is Mindful Boxing geschikt? Wat kun je verwachten? 

Voor iedereen die iets nieuws wilt leren, LOS wilt gaan en (leren) laten!

De een heeft al ervaring met boksen en/of mindfulness, de ander helemaal niet. De deelnemers van ‘Mindful Boxing’ zijn heel divers, wat het voor ons extra leuk maakt!

Wij zorgen voor een veilige en ontspannen sfeer waarin het niet draait om wie er het ‘beste’ of het ‘sterkste’ is maar vooral om plezier en lol. Elke week leer je iets nieuws, verleg je je persoonlijke grens en leer je jezelf steeds iets beter kennen.

Wat levert het je op?

Spierpijn 😉 haha! Grapje! Natuurlijk zul je voelen dat je hebt bewogen, daar zorgen wij wel voor. Maar je traint niet alleen maar je spieren, je traint ook je mind. En dat maakt het dat deelnemers zo enthousiast zijn en effecten van hun inzet ook na de 4 weken nog voelbaar is.

Twijfel je nog om je in te schrijven voor 4x Mindful Boxing? Heb je een vraag? Stuur ons via Facebook een privé berichtje of mail ons via marjolein@los-empowerment.nl mirthe@los-empowerment.nl Wij vinden het leuk om van je te horen!