Wat is Mindful Boxing™

Wij geloven dat om als mens gezond te worden, te zijn en te blijven het van essentieel belang is om te blijven werken aan onze vitaliteit. Vitale mensen met een gezonde leefstijl zitten namelijk beter in hun vel, zijn fysiek, mentaal en emotioneel in balans, presteren beter en zijn veerkrachtiger in tijden van druk en verandering.
Het is de wens van elke werkgever om vitale medewerkers in dienst te hebben. Vitale medewerkers dragen tenslotte bij aan een gezonde organisatie. Vitaliteit staat voor energie. Voldoende energie voor op het werk én thuis waardoor er geen sprake is van ‘work/life balance’ maar ‘life balance’.
Het type balans dat ervoor zorgt dat energie blijft stromen en de productiviteit vergroot,  i.p.v. opraakt en uiteindelijk zorgt voor disbalans, burn outs, langdurig verzuim.

Dit kan worden bereikt door het vergroten van het bewustzijn en dat is precies wat de vitaliteitsprogramma’s Mindful Boxing ™ doen. Een uniek programma dat is ontstaan vanuit de verbindende kracht tussen lichaam en geest. Boksen en Meditatie.

Ga LOS, maak LOS, laat LOS

Wil je meer weten? Of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!