OVER ONS

Wij zijn Mirthe en Marjolein (1984), eigenwijze, gedreven tweelingzussen en oprichters van LOS Empowerment. In 2017 besloten wij onze banen in het drukke bedrijfsleven op te zeggen. We misten zingeving, echt iets bijdragen aan de maatschappij. We wilden iets in beweging zetten. In een brainstorm sessie ontstond Mindful Boxing™; een ogenschijnlijk paradoxale combinatie van boksen en mindfulness.

Het bleek succesvol. Deelnemers gaven aan niet alleen fysiek maar vooral ook mentaal ‘empowered’ te zijn. Om beter te begrijpen waarom, volgden we de opleiding tot ‘Gedragsexpert’ en verdiepten wij ons in het populaire thema ‘Slaap’. De kennis die we daar opdeden werd de basis voor de Breindate™ en andere versterkende activiteiten.

Onze diensten zorgen voor het vergroten van bewustzijn rondom het zelfherstellend vermogen. Zo maken wij ons medemens regisseur van hun eigen vitaliteit en zit het met die zingeving ook wel goed.

EDUCATE. EXPERIENCE. EMPOWER

wil jij ook minder verzuim en meer werkgeluk?

Marjolein Velkers

Ik ben Marjolein, levensgenieter / eigenwijs / nuchter/ beweegjunk / beetje hippie / natuursnuiver / en ik heb een ontembare interesse in het menselijk lichaam, gedrag en brein. In mijn jaren als werknemer in het bedrijfsleven vond ik het in balans houden van mijn lijf en geest een van de grootste bottlenecks. Tot ik op een dag besloot dat mijn vitaliteit mijn prioriteit moest zijn, ik pakte de regie weer terug, ging weer meer bewegen – boksen – verdeelde mijn tijd beter en ik kwam in aanraking met meditatie. Resultaat; ik stopte in het bedrijfsleven en startte samen met Mirthe mijn eigen onderneming.
Nu 5 jaar later ben ik dagelijks via workshops, programma’s en events bezig met het versterken van mensen door kennisdeling en ervaren, zodat ook zij weer regie – terug – kunnen pakken.

Mirthe Velkers

Ik ben Mirthe, een nieuwsgierige, reis- en levenslustige Xennial (google it). Geboren in het nuchtere West-Friesland, voelde ik al gauw interesse in de meer ‘zweverige’ kant van het leven. Ik filosofeerde, discussieerde en droomde het grootste gedeelte van mijn tijd maar koos toch voor een studie die mij in het bedrijfsleven bracht. Een stabiel inkomen en gezellige collega’s waren echter niet genoeg om mijn nieuwsgierigheid naar menselijk gedrag, patronen en beweegredenen te stillen. Bovendien voelde ik me regelmatig ongelukkig en opgebrand. Dus toen ik samen met Marjolein bewust uit de ratrace van de 9 to forever baan stapte, wist ik één ding zeker; ik wil mensen in beweging zetten en bewust maken van hun eigen krachten in lichaam en geest. Ik doe nu wat ik het allerleukste vind. Er is niets dat zo dichtbij mijn kern staat. Dat gun ik iedereen.